28.9.05

Mudrost

Poslao mi kum danas fenomenalan tekst na koji sam potpuno zaboravio (koji mi je btw. pre nekog vremena poslao Nenad na mail, kaže da me prepoznao):

Kada sam imao 14 godina nadao sam se da ću jednog dana imati devojku.

Sa 16 sam imao devojku, ali nije bilo strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom.

Na koledžu sam se zabavljao sa strastvenom devojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tako da sam zaključio da mi treba stabilna ličnost.

Sa 25 sam našao stabilnu devojku, ali je bila dosadna. Bila je potpuno predvidiva i nikada se nije uzbuđivala nioko čega. Život je postao toliko dosadan, da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija devojka.

Sa 28 sam upoznao uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne do druge stvari, nikada se nigde zadržavajući. Radila je lude i iznenadne stvari i činila me jadnim i srećnim u isto vreme. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac, tako da sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve.

Kada sam napunio 31 našao sam pametnu, ambicioznu devojku koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

Sada sam stariji i mudriji i tražim devojku sa velikim sisama.

2 коментара:

.ivan је рекао...

znaci, ljudi vriste od smeha kada procitaju ovaj post + sto pocnu da divljaju od smeha onda kada cuju da je neko prepoznao tebe u tekstu
:) strasno

.ivan је рекао...

...mada prepoznajem i dekipera