2.3.07

Korato pojačala

Beogradska firma Korato pravi vrhunske HiFi sisteme, a njihov uspeh na svetskom tržištu govori sam za sebe. Međutim, ono što se meni sviđa je dizajn njihovih uređaja, izgledaju fenomenalno. Ovde je jedan primer, pogledajte ostale na sajtu firme. O firmi je skoro pisao i B92 (nisam mogao da pronađem na sajtu originalni tekst, ovo je verzija za štampu).

1 коментар:

Aleksandar је рекао...

NAKON SVIH OVIH GODINA , SARADNJE I UPOZNAVANJA ''KORATO'' PROIZVODNOG PROGRAMA /KAO I ZASTUPSTVA - O CEMU NECU PISATI/, MOGU RECI SAMO RECI HVALE O NASEM BRENDU NA HI-FI POLJU !!! ONI SU PRVI /MOZDA SU I DANAS JEDINI/KOJI SU IMALI SMELOSTI DA SE POJAVE NA TRZISTU U SRBIJI /TJ. BIVSOJ JUGOSLAVIJI/ A KASNIJE I U EVROPSKIM OKVIRIMA . NARAVNO , BILO JE SUMNJE U KVALITET NJIHOVOG RADA , STO NIJE NISTA CUDNO KADA POTICU IZ NASE SREDINE , ALI SU KVALITETOM SVOJIH UREDJAJA SVE TO OPOVRGLI .POSEDOVAO SAM DOSTA NJIHOVIH UREDJAJA I SVI SU SVOJIM KVALITETOM BILI NA NIVOU MNOGIH SVETSKIH FIRMI , AKO NE I IZNAD NIVOA , ALI SU CENOM BILI DOSTA ISPOD, STO I NIJE CUDNO , JER IPAK ZNAJU GDE ZIVE I RADE A ZNAJU I KUPOVNU MOC NASIH LJUBITELJA DOBROG I KVALITETNOG ZVUKA.
I DANAS , PONEKAD , KORISTIM /USLOVNO RECENO/ NJIHOVO ZNANJE U KONSTRUISANJU I PRAVLJENJU UREDJAJA , POGOTOVO SINLE-ENDED KONFIGURACIJA /300B , VT-4C , ETC. ETC.../ I MOGU RECI , OPET , SAMO RECI HVALE ZA NJIHOVU STRUCNOST I PROFESIONALNOST !! NARAVNO , ZVUK KOJI SU MI OMOGUCILI JE , BLAGO RECENO , HIGH-END !!!!! MISLIO SAM DA NAPISEM I NESTO NEGATIVNO O NASEM HI-FI BRENDU , ALI BIH SE OGRESIO I PRED SOBOM I PRED BOGOM A I PRED NJIMA !
POZDRAV ,
ALEXANDAR