24.7.08

Lokalni oglasi - Mravojed

Nije me bilo neko vrijeme, evo novosti na kojima sam radio. Mravojed je u osnovi klonirani Craiglist, ali kako naši ljudi nisu puno upoznati sa Craiglistom, neće mi to poređenje ništa pomoći, a ni odmoći.

Mravojed su lokalni oglasi, u svakom gradu i selu, prvi te vrste na Balkanu. Paralelno krećemo u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Sve je brzo i besplatno. Nema registracije, nema reklama. Dizajn je spartanski, ideja je da se brzo i lako koristi. Od naprednijih mogućnosti, tu su RSS za oglase, pretraga i slike uz oglase. Širićemo se sve dok ima interesovanja za nove kategorije i lokacije.

Svaki feedback dobrodošao, oglasi još više. Hvala !

5 коментара:

Анониман је рекао...

Sto se tice "brojnosti" ponudjenih dobara i usluga: u samom naslovu stoji koliko oglasa trenutno ima, ali ne i gde.
To znaci da, ako trazim nekretninu u Nisu - moram da kliknem na sve kategorije kako bih video u kojoj se nalaze oglasi (stoji samo "Nekretnine kupoprodaja (1) ").
Ubaci da pored svake kategorije (kuca, stan...) stoji koliko ih ima u ponudi.

dj.dule је рекао...

Hvala na komentaru.

Ako tražiš kuću u Nišu, imaš dve opcije:

-Da odeš na podkategoriju "Kuće" i vidiš sve oglase samo u toj podkategoriji
-Da odeš na kategoriju "Nekretnine kupoprodaja" i biće izlistani svi oglasi iz svih podkategorija

Za početak smo pokušali da izbegnemo ogroman broj kategorija, ali ćemo ih uvesti bude li potražnje za njima.

Анониман је рекао...

Ma nije stvar u broju kategorija, vec u onom broju koji bi trebao da oznacava koliko necega ima u toj kategoriji. Ako kliknem na nekretnine, hocu da mi pored naziva "kuca" u zagradi stoji ukupan broj kuca koji je na prodaju, da ne bih morao da klikcem bez veze (ako je kategorija prazna). Primer ti je na sajtu: http://www.lakodoposla.com/

MrLimeni је рекао...

Sto se desava sa mravojedom :) Vidim da link ne radi

dj.dule је рекао...

Mravojed radi savršeno, proveri još jednom. Nema nikakvih problema ni sa site-om, ni sa linkovima na njemu. Pošalji nam molim te tačno koji link ti ne radi, ako i dalje ne radi a mi nismo primetili ?