7.9.06

Postali smo pravi fašisti

I ne samo da smo to postali, već hoćemo to i da uguramo sebi u Internet domen. Svi verovatno već znate priču o dvo i tro slovnoj skraćenici i njenom usvajanju. Vest sa naslovom "Diplomatija za dvoslovnu oznaku SS" me je stvarno isterala iz takta. Ministarstvo spoljnih poslova smatra da SS ne asocira na Hitlerovu vojsku, već da jednostavno znači "Srbi, Srbija". Ako sam dobro interpretirao ovaj dokument sa sajta zavoda za statistiku, u Srbiji su se, zavisno od regije, 65% do 90% stanovništva izjasnili kao Srbi. Svi ostali nisu Srbi. Pošto smo očigledno zaboravili da smo multinacionalna država i da ne živimo samo mi ovde, red je da se na to podsetimo. Da se podsetimo da su i oni koji nisu Srbi građani ove države, da je ova država njihova isto koliko i naša, da imaju sva prava kao i mi i da mi ne treba da budemo fašisti i tako idiotskim "Srbi, Srbija" i skraćenicom SS bodemo svima u oči, a naše sugrađane elegantno zaboravljamo i brišemo.

5 коментара:

Анониман је рекао...

Zamislite samo sajtove registrovane u Srbiji u buducnosti

www.waffen.ss
www.reichfuehrer.ss
www.skinheads-srbija.ss

Zivim za taj dan

Sieg Heil !
stormfronter

Анониман је рекао...

baš sam hteo napisati nešto na ovu temu na svom blogu ( http://boylah.guruserve.com ). čak sam se zabrinuo što se niko iz naše blog zajednice nije oglasio na ovu temu. državu uopšte ne zanima koju ćemo na kraju TLD oznaku dobiti. to je sramota. "SS" je krajnje neprihvatljiv! Mislim da trebamo da pokrenemo neku inicijativu da se ovo ne prihvati.

Holly Rabbit је рекао...

na srecu nam nece odboriti to. jos jedna budalastina praznoglave vlasti.

Анониман је рекао...

Ducane nije Schutzstaffel vec:
SS - Serbian State
SP - Serbian Property

Izmedju ostalog u opticaju je .sx, ako to prodje biche looodilo. Vec skupljam pare za domene best.sx ; teen.sx itd :)
R

Анониман је рекао...

Cega se pametan stidi, budala se ponosi tako i sa nasim politicarima.
Kako dolazi od Draskovica nije ni za cudjenje.On ne vidi nista lose u tome???

Bas danas citam o njegovim ranim radovima u Nin 72`kada je pljuvao po crkvi...a sada je veliki vernik.

Sto se SS tice samo nam fali ta oznaka da nas zvanicno oznace kao fasisticku naciju.Kako je pocelo do kraja ce nam nakrpiti i zlodela istih a nasi politicari ce reci "Nije to nista,nista to nije ali nije da nije " i idemo dalje do sledece "klasifikacije".

Uzas!