30.8.06

Današnji dan

Današnji dan sam sanjao godinu dana unazad. Svako crta ono što nema, pa sam i ja sanjao kišu. Danas je predivan kišni dan u Banja Luci. Celo jutro lije kao iz kabla, tmurno je i hladno. Generalno, to baš ne spada pod definiciju lepog dana, ali pošto sam godine proveo na suncu i plaži, ovakvi dani mi stvarno prijaju. Izvukao sam se iz kreveta u 10, napravio dobru kafu, seo za računar i ne mrdam. Nisam se ni obukao. Kuckam lagano i kroz prozor gledam kako kiša pada. Odlična muzika uz ovaj dan je Thievery Corporation - Sounds from the Verve Hi-Fi. Fenomenalno mi se u ceo dan uklopila i pesma od Prevera koju sam okačio u drugi post.

5 коментара:

Анониман је рекао...

Volim kisu, ali ne i da pokisnem.
U mojem kraju, sljive same rastu, ali su mi draze urme i pesak nedodjije. U stvari bitni su ljudi, na boje i ukuse se naviknemo.

Анониман је рекао...

Kisa je zakon kad ne moras nigde da ides iz kuce. Plus, ja sam osoba jeseni, pa nije ni cudo.

vumax је рекао...

Sto se tice muzike, a da se i nadovezem na neki od ranijih postova, za mene otkrovenje, oprostite ako kasnim, ali "Nouvelle Vague" i to sve sto mozete da poskidate... P2Pirujte!

Анониман је рекао...

Boze, kakva budala! :)

dj.dule је рекао...

Nemam nikakav problem da ljudi iznose svoje mišljenje u komentarima, kakvogod ono bilo. Ali bih samo cenio da se potpišu, pogotovu kada je komentar ovako prostački, kao ovaj prethodan (ne onaj na vrhu strane), čisto da stanu iza svojih reči. Time bi im dali veću težinu.