1.6.06

Nema struje

Potpuno sam zaboravio kako izgleda kad nema struje. E jutros je nije bilo, nešto petljaju po mom kvartu, pa je planirano isključenje 7-11 sati. Prvo me je probudila paklena vrućina, klima uređaj nije radio. Onda sam morao da siđem 9 spratova pešice niz stepenište sa vrlo slabim osvetljenjem, što sam nekako preživeo. Ali u garaži koja je 2 sprata ukopana u zemlju i gde nema ni tračka svetlosti umalo nos nisam slomio dok nisam pronašao svoj auto.

8 коментара:

.ivan је рекао...

poor you :D

Анониман је рекао...

i onda sam se probudio ...

Анониман је рекао...

pa da ne dodjes nespreman u Srbiju :)

Cvetjka је рекао...

Sasvim sam slucajno otkrila tvoj blog danas, i ceo dan nista ne radim, zablentavila sam se u monitor i samo citam... (Krenula sam od pocetka. =) )
Ako dobijem otkaz, ti si kriv! =)

dj.dule је рекао...

Hvala na lepim rečima, biće sve u redu :)

vumax је рекао...

Za sve one koji su se tek sad uključili, Dj.Dule zapravo predstavlja specijalno obučen tim stručnjaka za dezavuaciju i dezorijentaciju nejači i nerasta i svih onih koji tom uzrastu gravitiraju. Osoba koja najčešće provejava na slikama sa ovog Blog-a je zapravo Kompjuterski Generisan Lik i plod višegodišnjeg programerskog rada. Sličnost sa realnošću je praktično neverovatna i toliko fantastična da je moguće čak i ... Pardon, neko mi kuca na vrata... Šta? Ko? Bang! Ne raz..... Aghhhh!

Анониман је рекао...

kome treba struja, lepo zgrejes se pa se prosetas, stepenice su zdrave. Sto Srbi zive dugo? Drzava misli na nas, da budemo zivi i zdravi 100 godina. Zar ne? A sto se tice Dubai-a cujem tamo rade nasi, pa sta se cudis sto nema struje - to je trend sto se Siri.

Don Ninja је рекао...

NE vezano za POST!!!
Odbio me Google za reklamiranje na mom blogu. Kako navode razlog nije na podrzanom jeziku. Sto je suludo, kako ja mogu da prevedem jednu od prvih reci na blogu - mindzica. NEMOGUCE, zar ne?!?!