25.3.06

Jeep Jamboree 2006

Juče se dešavao ovogodišnji Jeep Jamboree. To je manifestacija koju organizuje firma Jeep, namenjena vlasnicima istoimenih vozila. Kolega koji je ponosni vlasnig Grand Cherokee-a me je zvao da idemo zajedno. Moram da priznam da sam oduševljen celim skupom. Jako je lepo organizovan i zahteva puno angažovanje vozača i suvozača, koji radi kao navigator. Vozikati se kroz pustinju uopšte nije jednostavno. Mada, s obzirom da smo u avanturu, ili je bolje reći "avanturu", krenuli opremljeni gomilom hrane, vode, kamera, mobilnih telefona sa pristupom Internetu, GPS-ova i kojekakvih drugih drangulija, ne bi nam ništa falilo sve u sred Iraka da su nas spustili. Prva etapa je bio krug na Dubai autodromu. Zanimljivo je provozati se džipom jednom sportskom stazom. Vozilo stvarno nije pravljenu za takvu vožnju. Ali je sve došlo na svoje kad smo došli u pustinju i naravno malo ispustili gume pre toga. Koliko god sam mislio da su sva ta vozila samo šminka za grad, stvarno dobro idu off road. Sve u svemu dan je bio jako zanimljiv, a evo i slika.













20.3.06

Ljudska prava u UAE

Country Reports on Human Rights Practices - 2005
Released by the Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor
March 8, 2006

O raju na zemlji :)

12.3.06

Dnevnoy dozor

Pojavio se i drugi deo filma "Night Watch" koga sam pre par nedelja spominjao. Odličan je, još bolji nego prvi deo. Efekti su mnogo bolji, bolja produkcija. Sve u svemu, preporuka!

8.3.06

8. mart

Danas je 8. mart, međunarodni dan žena. Evo i malog podsetnika kako je praznik nastao. Kod nas u Srbiji je to praznik kome se posvećuje dosta pažnje, ali ne mogu da primetim da na njega ovde u Dubaiju retko ko obraća pažnju. Neću da sudim zašto, ali ne vidim da se iko setio žena na današnji dan. Ja sam se potrudio da čestitam svim dragim ženama. Doduše, majka i sestre nisu baš očekivale poziv tako rano, ali šta da radim, 3 sata je dosta vremenske razlike.

1.3.06

Moj prvi cubicle


Firma se preselila u nove prostorije, pa sam u njima dobio svoj prvi cubicle, a u to ime evo i sličice. Mislim da je ovakva cubicle ogranizacija totalno bez veze, a sa time se slažu i ljudi koji rade samnom, tako da postoji velika šansa da uskoro reorganizujemo sve.